همه چیز درباره ظروف یکبارمصرف با گیاه بامبو
1400/10/22
همه چیز درباره ظروف یکبارمصرف با گیاه بامبو
در کشورهای پیشرفته،خرید ظروف بامبو روند صعودی داشته و یکی از مهمترین دلایلی که مردم این ظروف را انتخاب میکنند این است که این ظروف هیچ ضرری برای طبیعت ندارند.
از همان ابتدای تولید وقتی قسمتی ازساقه گیاه بامبو را قطع میکنند،گیاه اصلی از بین نمی رود و به خاطر این برش اتفاقا رشد سریع تری پیدا میکند.
بامبو گیاهی تجدید پذیر است و سرعت رشد بالایی دارد، منبعی نامحدود و جایگزینی مناسب برای چوب درختان جنگلی است آن گونه از بامبو که برای ساخت ظروف استفاده میشود معمولا در کشورهای شرق میرویند.
بامبو فقط شامل یک ساقه و برگ است که معمولا با رشد بامبو این برگها میریزند، بنابراین ازتمام قسمت های بامبو استفاده میشود، قسمت های پایین بامبو معمولا ضخیم تراست وهرچه به قسمت بالاتربامبو برویم ضخامت لایه های بامبو کمتر و نازک تر میشوند.
ساختار گیاه بامبو به شکلی است که وقتی رشد میکند پوستهها از ساقه های قدیمی ریخته میشوند، این پوسته ها جمع آوری می شود و از آن برای تولید ظروف یکبار مصرف استفاده می شود.
همچنین وقتی عمر این گیاه به 5 سال یا بیشتر برسد، ساقه آن را قطع میکنند و طی فرآیندی بسیار مشکل به پودر تبدیل می کنند،این پودر را در
قالب های ویژه می ریزند و با مواد غیرسمی ،چسبندگی بین ذرات ایجاد میکنند و ظروف بسیار مقاومی تولید می شود.چوب بامبو از استحکام
بالایی برخوردار است،از نظر قدرت و دوام با فولاد قابل مقایسه بوده و نسبت به برخی از انواع بتن و آلیاژ های فولاد مقاومت بیشتری دارد.
سبکی،ظرافت و انعطاف پذیری،در کنار استحکام بالا و عدم جذب رطوبت،از مهم ترین ویژگی های بامبو است.همچنین چوب بامبو بوی
نامطبوعی ندارد، سمی نیست، بادوام، پاک، تمیزوغیرلغزنده بوده و حشراتی مانند موریانه به آن علاقه ای ندارند.اما متاسفانه تولید ظروف یکبار
مصرف با گیاه بامبو به دلیل بالا بودن هزینه تولید و فرآوری، منحصر چند کارخانه در کشورهای پیشرفته می باشد و تولید این مورد در حال
حاضر درداخل کشور امکان پذیر نیست.