چرا از ظروف آلومینیومی استفاده می کنیم؟

1396/10/16

آلومینیوم به طور کامل خنثی است و هیچ واکنشی با مواد غذایی ندارد.همچنین هیچگونه طعم ، بو و مزه ایی به مواد غذایی نمیدهد.

ظروف يك‌بار مصرف آلومینیومی چه ويژگي‌هايي دارد؟


جنس ظروف یک بار مصرف عمدتاً از مواد شیمیایی پلاستیکی همچون فوم، پلی استایرن، پت،  p.pتشکیل شده است.

   از طرفی استفاده از این مواد جهت بسته بندی غذای داغ خطرناک بوده و باعث نفوذ مواد شیمیایی سرطان زا به داخل غذای گرم و تهدید سلامت مصرف کننده می باشد.

ظروف یکبار مصرف آلومینیومی بهترین روش در استفاده از تکنولوژی روز است که ضمن حفظ کیفیت، طعم و پخت غذای فرآوری شده رعایت الزامات قانونی واستانداردهای تدوین شده را تضمین کرده و محصول تولید شده دارای ماندگاری طولانی مدت است.


همچنین ظروف یکبار مصرف آلومینیومی محصولی بسیار مناسب جهت بسته بندی مواد غذایی درهتلها رستورانها و آشپزخانه ها و مواردی مشابه محسوب می‌شود که به دلیل بالا بودن بهداشت آن نسبت به دیگر ظروف بسته بندی مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است.



ویژگی های ظروف آلومینیوم یکبار مصرف

- مواد غذایی را از فاسد شدن در محیط های آلوده تحت اکثر شرایط آب وهوایی محافظت میکنند.
- سطوح این ظروف اجازه رشد و پرورش باکتری و سایر میکرو ارگانیسم ها را نمیدهند.
- آلومینیوم به طور کامل خنثی است و هیچ واکنشی با مواد غذایی ندارد.همچنین هیچگونه طعم، بو و مزه ایی به مواد غذایی نمی دهد.
- سبک و کم حجم و در عین حال مستحکم است و در هنگام ریختن غذای داغ تغییر شکل نمیدهد.
- به راحتی در انواع فر و ماکروویوها قابل استفاده است.
- ظرف آلومینیومی را می توان در فریزر گذاشت و غذای منجمد در آن از ظرف لایه برداری نمیکند.
- تنها ظرف یک بار مصرفی است که برای گرم کردن محتویات آن میتوان آن را بر روی شعله مستقیم قرار داد.
- آلومینیوم دوست طبیعت است و باعث آلودگی محیط زیست نمی شود.
- در طی فرآیند تولید کلیه ضایعات آن قابل بازیابی ، ذوب و تبدیل به شمش میباشد.
- زیبا و شکیل هستند.
-استفاده از این محصول به جای محصولات شیمیایی باعث کاهش بیماریهای خاص و صعب العلاج همچون سرطان و در نهایت کاهش رنج جامعه می گردد.